Vakbarát változat

EGÉSZSÉGÜNK VÉDELMÉBEN

 
 


 

BIOQUANT


A  BIOquant háztartások ezreiben  helyettesítheti a gyógyszeres kezelést, a vértisztító terápiát, valamint a betegségek megelőzése és ellenőrzése területén a legjobb lehetőséggé válhat.

A képe menűpont alatt részletes leírást található:


Magas a vérnyomása, rossz a vérkeringése, szívproblémái vannak, allergiás, fáradékony , migrénnel, vagy más hasonló problémákkal küzd?

MIÉRT VILÁGSZABADALOM ?

Az eddig csak orvosi körülmények között végzett, drága lézerterápiát, most már bárki könnyedén, már otthon is,és biztonságosan végezheti
az orrüreg besugárzásával, 30 perces kezelések formájában.

A Bioquant az orrüreg vérerein keresztül tisztítja meg vérünket a felesleges lipidektől. Az orrnyálkahártya ereinek tágulásával teljes vérkeringésünk javul.


Miért a Bioquant a vér orrüregen keresztül történő lézersugaras kezelésének a királya?

  • A lézerek között a legjobb optika az orrüreg sugárzására, ami hosszú évek alatt lett kifejlesztve, szabadalmaztatva és levédve.
  • Az általunk tesztelt műszerek közül éppen a Bioquant az, amely az emberi egészségre a legjótékonyabban hat.
  • Az egész világon folytatott klinikai tanulmányok alátámasztják és megerősítik a Bioquant rendkívüli hatékonyságát. Nagyon fontos számunkra az önök egészsége, ezért minden egyes termékünket tesztelünk.
    Készítményeink további tanulmányozását és tesztelését olyan egészségügyi szakemberek végzik, akik egytől-egyig specialistái az adott szakágnak és aláírásukkal igazolják termékünk  jótékony hatását az emberi egészségre.
  • Azáltal, hogy befolyásoljuk vérünket, egész testünket befolyásoljuk.

Legyőzött már szívinfarktust vagy agyvérzést?

Előrehaladott cukorbetegségben szenved?

A szív és agyérrendszeri megbetegedések korunk vezető  halálozási okainak egyike.
Európa lakosságának 65%-a veszélyeztetett!!!

Mérhető eredmények már 30 perc alatt!!!

A BIOquant egy nagyszerű műszer az egész család részére. Használhatják betegek, egészségesek, fiatalok, idősek egyaránt.
Bátran ajánljuk mindenki számára a jobb és egészségesebb élet eléréséhez, kiválóan alkalmazható otthoni körülmények között, kórházi kezelés alatt és egészségügyi központokban.

A BIOquant az érvényes szabványoknak megfelelően bejegyzett egészségügyi berendezés!

Használata:nagyon egyszerű, bárki végezheti a napi 30 perces kezeléseket akár a saját otthonában kényelmesen. A készülék súlya könnyű, térfogata kicsi , ezért tarthatja otthon, vagy akár magával viheti munkahelyére, vagy ha elutazik.

Javasolt felhasználási terület: Az otthoni használaton kívül, kiválóan alkalmazható, egészségközpontokban, szépségszalonokban, kozmetikai felhasználásra vagy fogyókúrás terápiára, fittness-wellness területén, rendelőkben stb.


Fontos! Felhívom a figyelmét, hogy a Bioquant készülék az egyetlen félvezető-lézeres készülék mely, szabadalommal és hivatalos engedélyekkel rendelkezik.

Sajnos már megjelentek hamisítványok a piacon,melyek ránézésre ugyanazt a fényt bocsájtják ki, de hatásfokuk össze sem hasonlítható.


Oklevelek és klinikai tanulmányok:

Biztonságvédelmi okokból, az oklevelek kérésre elérhetőek a szervezet központjában, a klinikai tanulmányok pedig megtekinthetőek a www.bioquant.eu honlapon.

A MED/CERT okleveleket két éves Németországi tesztelés után sikerült elnyerni, ezek bizonyítják a műszer gyógyító hatását az emberi szervezetre.

BioQuant félvezetőlézer-terápia --
magyar nyelvű ismertető 1. rész / 2

http://www.youtube.com/watch?v=0vVqUf7fLNA&feature=channel

BioQuant félvezetőlézer-terápia --
magyar nyelvű ismertető 2. rész / 2

http://www.youtube.com/watch?v=GR9LXPrK9qY&feature=channel


A Pozsonyi székhelyű Állami gyógyszerellenőrző központ (ŚÚKL) a BIOquant műszert egészségügyi segédeszközként regisztrálta, ez a teljes EU-ra érvényes.

A készülékek utánvéttel megrendelhetőek:

Name: Név: *
 
Country: Ország: *
 
City: Város: *
 
Zip: Irányítószám: *
 
Utca, házszám: *
 
Phone: Telefonszám: *
 
E-mail adress: *
 
Írja be a számot! 'hétezer-kettőszázötven' ->
 


A 650 nm hullámhosszú, monokromatikus, koherens lézerfény,  alacsony energiatöltetű fotonokból áll „az emberi élet fényének" is nevezik, valamint
az emberi szervezet arany hullámhosszának.


Rendszeres napi használattal, érezhetően javul az egészségi állapot, csökken a fáradtság, kimerültség, visszatér a jó testi-lelki közérzet, fokozódik a munkakedv, az életöröm, megkönnyebbülést, nyugalmat, kiegyensúlyozottságot hoz.


Amennyiben külsőleg alkalmazza a lézerfényt, úgy hatásos megoldás lehet, a különböző bőrproblémákra, ráncokra, aknéra, hegekre. Ebben az esetben max 15 perces kezelésekkel.


Az ön számára a BIOquant segít a rehabilitációban és a szövődmények kialakulásának megelőzésében is hatékony megoldás, ráadásul bármiféle mellékhatás nélkül. Kezelőorvosa tájékoztatásával, javaslatával alkalmazza.

Klinikai tanulmányok, visszajelzések és személyes tapasztalatok egyaránt azt mutatják hogy:

Hígíthatja a vért!
- Csökkentheti a zsír és a koleszterinszintet!

- Normalizálhatja a vérnyomást, fokozza az ellenálló képességet,
szervezetünknek energiát ad,
növeli erőnlétünket, teljesítőképességünket!

- Gyorsíthatja a zsírégetés anyagcseréjét!

- Csökkentheti a stresszhormonok mennyiségét és jobbá teszi az alvás minőségét!

- Csökkenti az öregedés jeleit, ráncok, gyengült látás, memóriazavarok stb..

- Hosszútávon méregtelenítő hatású.


Ezért az egyik leghatékonyabb fegyver a korunk civilizációs betegségei ellen folytatott harcban.


A kutatások már több mint 30 éve folynak.
A BIOquant-nak köszönhetően egy olyan különleges műszert kaptunk kézhez, ami kiválóan kombinálja a vér magas hatékonyságú lézersugaras kezelését, az orrüregen keresztül történő nagyon egyszerű alkalmazási módszerrel, teszi mindezt a lehető leghatékonyabban.

A működése a lézersugár elven alapszik, mellyel sugárkezelésnek vetjük alá az orrüreget, a koponyalapi területeket és az itt található idegvégződéseket.

  • Megelőző kúra esetén elegendő napi 30 perc
  • Amennyiben szív- és agyérrendszeri megbetegedésben szenved, szakképzett tanácsadóink kezelőorvosukkal konzultálnak.


Bővebb információ: ruszgyorgyne @ gmail.com

skype: rusz.györgyné3


 
Látogatók: 15.433   Oldalletöltések: 30.934   Powered by NetOffice    Hosted by: Glap.hu     w3c_html40 w3c_css20
játékok